Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Συνδεμένες σταυρός Polyolefin ανταγωνιστικές ιδέες αγοράς αφρού και ακριβής προοπτική 2019 ως 2024

Πιστοποίηση
Κίνα Cyg Tefa Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Cyg Tefa Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αξιόπιστος προμηθευτής με την πολύ καλή υπηρεσία και την επαγγελματική εμπορική ομάδα!

—— Zhang'R

CYG TEFA είναι καλός προμηθευτής αφρού, έχουν μια αποδοτική εμπορική ομάδα, είναι αρμόδιος κατασκευαστής.

—— Mr.Liu

Πολύ ο αφρός καλής ποιότητας IXPE και η γρήγορη χρονική ανοχή, η επαγγελματική ομάδα παρέχουν πάντα την καλύτερη υπηρεσία για μας.

—— Kim

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Συνδεμένες σταυρός Polyolefin ανταγωνιστικές ιδέες αγοράς αφρού και ακριβής προοπτική 2019 ως 2024
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συνδεμένες σταυρός Polyolefin ανταγωνιστικές ιδέες αγοράς αφρού και ακριβής προοπτική 2019 ως 2024

Συνδεμένη σταυρός Polyolefin έκθεση αγοράς αφρού που προωθείται πρόσφατα για τον πελάτη του. Αυτή η έκθεση προσφέρει στον πελάτη τα πραγματικά στοιχεία που επικυρώνονται με από τους εμπειρογνώμονες βιομηχανίας και τα επιχειρησιακά κεφάλια. Η έκθεση περιλαμβάνει ιδιαίτερα τη σοφή εξήγηση κεφαλαίου για κάθε πτυχή της αγοράς όπου οι οδηγοί, οι τάσεις, οι ευκαιρίες, τα κύρια και τείνοντας τμήματα συζητούνται λεπτομερώς με τα συγκεκριμένα παραδείγματα. Τα σχεδιαγράμματα των κορυφαίων φορέων συζητούνται επίσης μαζί με τις στρατηγικές επιχειρησιακής επέκτασής τους (σύμφωνα με εφαρμόσιμο).

 

Τοπ επιχειρήσεις στην παγκόσμια διαγώνια συνδεμένη Polyolefin αγορά αφρού

Armacell, νέο υλικό Zhejiang Runyang, χημική ουσία Sekisui, Furukawa, W. Κ PP GmbH, BASF, Zhejiang Jiaolian, πλαστικά Toray, πλαστικά προϊόντα Huzhou Huaming, Zotefoams, νέο υλικό Hubei Xiangyuan, CYG TEFA, άλλα….

Σύμφωνα με αυτήν την μελέτη, κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ετών που η διαγώνια συνδεμένη Polyolefin αγορά αφρού θα καταχωρήσει 7,0% CAGR από την άποψη του εισοδήματος, το σφαιρικό μέγεθος αγοράς θα φθάσει σε US$ 1547,1 εκατομμύρια ως το 2024, από US$ 1182,5 εκατομμύρια το 2019.

 

Το διασυνδεμένο πολυαιθυλένιο, συνήθως βραχυνμένο PEX, XPE ή XLPE, είναι μια μορφή πολυαιθυλενίου με τις διασυνδέσεις. Χρησιμοποιείται κυρίως στην οικοδόμηση των συστημάτων σωληνώσεων υπηρεσιών, τη hydronic ακτινοβόλα θέρμανση και τα συστήματα ψύξης, την εσωτερική διοχέτευση με σωλήνες νερού, και τη μόνωση για τα υψηλά ηλεκτρικά καλώδια έντασης (υψηλή τάση).

 

Αυτή η έκθεση τέμνει την αγορά βάσει των τύπων είναι αφρός πολυπροπυλενίου (PP), αφροί του (PE) πολυαιθυλενίου, αιθυλικός βινυλίου αφρός του (EVA) οξικού άλατος και άλλες.

 

Το 2018, το πολυαιθυλένιο το (PE) αποτέλεσε ένα σημαντικό μερίδιο 94,59% την παγκόσμια διασυνδεμένη Polyolefin αγορά αφρών. Και αυτό το τμήμα προϊόντων είναι ισορροπημένο για να φθάσει σε US$ 1758,17 εκατομμυρίων ως το 2025 από US$ 1185,13 εκατομμυρίων το 2018.

 

Βάσει της εφαρμογής, η αγορά είναι τεμμένη είναι κατασκευή, αυτοκίνητα μέρη, αντιστατικό, υλικό ηλεκτρονικής, αθλητισμός & ελεύθερος χρόνος και άλλες.

Στη διασυνδεμένη Polyolefin αγορά αφρών, ο αυτοκίνητος κρατά ένα σημαντικό μερίδιο από την άποψη της εφαρμογής, και αναμένεται για να φθάσει σε έναν όγκο 64,46 (ΑΜ Κ) ως το 2025, σε ένα CAGR 7,42% κατά τη διάρκεια του 2019 και του 2025.

(Αποκλειστική έκπτωση σε αυτήν την έκθεση)
 

Οι περιοχές που καλύπτονται από τη διαγώνια συνδεμένη Polyolefin έκθεση αγοράς αφρού 2019 έως το 2024 είναι
Βόρεια Αμερική (οι Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, και Μεξικό), ειρηνικοασιατικός (Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία, Ινδονησία, Μαλαισία, και άλλες), Ευρώπη (Γερμανία, Γαλλία, UK, Ιταλία, Ρωσία, και υπόλοιπο της Ευρώπης), Κεντρική και Νότια Αμερική (Βραζιλία, και υπόλοιπο της Νότιας Αμερικής), και Μέση Ανατολή και Αφρική (χώρες GCC, Τουρκία, Αίγυπτος, Νότια Αφρική, και άλλη).

Αντίκτυπος της διαγώνιας συνδεμένης Polyolefin έκθεσης αγοράς αφρού

Περιεκτική αξιολόγηση όλων των ευκαιριών και του κινδύνου στην αγορά.

Συνδεμένες σταυρός Polyolefin τρέχουσες εξελίξεις αγοράς αφρού και σημαντικές περιπτώσεις.

Λεπτομερής μελέτη των επιχειρησιακών τεχνικών για την ανάπτυξη των αγορά-οδηγώντας φορέων.

Αποφασιστική μελέτη για την πλοκή ανάπτυξης της αγοράς για την προσέγγιση των ετών.

Κορυφή για να είναι διαγώνια συνδεμένη Polyolefin εκτίμηση Foamom των αγορά-ρητών οδηγών, στόχων και σημαντικών αγορών μικρότερης κλίμακας.

Η ευνοϊκή εντύπωση μέσα αναπόφευκτο σε μηχανικό και διαφημίζει τα περισσότερα πρόσφατα σχέδια που χτυπούν την αγορά.

 

 

 

Μας ελάτε σε επαφή με

 

 

Τηλεφωνήστε στο αριθ.: 26502622
Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

το lily@cytefa.com

το joyce@cytefa.com

το maddy@cytefa.com

το subby@cytefa.com

το rachel@cytefa.com

το cissy@cytefa.com

Χρόνος μπαρ : 2020-03-11 10:00:59 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Cyg Tefa Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lily

Τηλ.:: +86 158 1400 4007

Φαξ: 86-755-26631759

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)