Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για ΑΓΟΡΆ ΜΌΝΩΣΗΣ HVAC: ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΛΟΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ

Πιστοποίηση
Κίνα Cyg Tefa Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Cyg Tefa Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αξιόπιστος προμηθευτής με την πολύ καλή υπηρεσία και την επαγγελματική εμπορική ομάδα!

—— Zhang'R

CYG TEFA είναι καλός προμηθευτής αφρού, έχουν μια αποδοτική εμπορική ομάδα, είναι αρμόδιος κατασκευαστής.

—— Mr.Liu

Πολύ ο αφρός καλής ποιότητας IXPE και η γρήγορη χρονική ανοχή, η επαγγελματική ομάδα παρέχουν πάντα την καλύτερη υπηρεσία για μας.

—— Kim

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
ΑΓΟΡΆ ΜΌΝΩΣΗΣ HVAC: ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΛΟΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ
τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΑΓΟΡΆ ΜΌΝΩΣΗΣ HVAC: ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΛΟΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ

Η αγορά Analytics προόδου δημόσιευσε την ερευνητική έκθεση της παγκόσμιας αγοράς μόνωσης HVAC, προσφέρει μια λεπτομερή επισκόπηση των παραγόντων που επηρεάζουν το σφαιρικό επιχειρησιακό πεδίο. Η έκθεση έρευνας αγοράς μόνωσης HVAC παρουσιάζει πιό πρόσφατες ιδέες αγοράς με τις επερχόμενες τάσεις και τη διακοπή των προϊόντων και των υπηρεσιών. Η έκθεση παρέχει τις βασικές στατιστικές όσον αφορά τη θέση αγοράς, μέγεθος, μερίδιο, παράγοντες αύξησης της μόνωσης HVAC. Αυτή η έκθεση καλύπτει τα αναδυόμενα στοιχεία του φορέα, που περιλαμβάνουν: η ανταγωνιστική κατάσταση, οι πωλήσεις, το εισόδημα και σφαιρικό μερίδιο αγοράς των τοπ κατασκευαστών είναι Α.Ε. του Saint-$l*Gobain (Γαλλία), PPG Industries Inc. (Ηνωμένες Πολιτείες), εταιρία του Owen Corning (Ηνωμένες Πολιτείες), Rockwool διεθνές A/S (Δανία), διεθνής Α.Ε. Armacell (Γερμανία), εταιρία Johns Manville (Ηνωμένες Πολιτείες), Co. προηγμένου υλικού Xiamen Goot, ΕΠΕ (Κίνα), Κ-ΕΥΚΊΝΗΤΗ SPA λ-ISOLANTE (Ιταλία), κοβάλτιο S.A.E μόνωσης Glassrock (Αίγυπτος), μόνωση Knauf (Βέλγιο), αραβική Co. μόνωσης φίμπεργκλας, ΕΠΕ (Σαουδική Αραβία).

Καθορισμός:

Ο εξαερισμός και ο κλιματισμός θέρμανσης είναι συστήματα εκτελώντας τον εξαερισμό θερμότητας και κλιματισμός και σε αυτής της διαδικασίας υπάρχουν ενεργειακές απώλειες μέσω του αγωγού και των σωλήνων, οι οποίες πρέπει να σφραγιστούν και να ληφθούν κατάλληλα προσοχή. Η μόνωση HVAC είναι η θερμική μόνωση στους σωλήνες και τους αγωγούς για να απορροφήσει τη διαρροή και να αυξήσει την αποδοτικότητα του συστήματος με την κράτηση του συστήματος και της γραμμής παράδοσής της αεροστεγών.

 

Τάσεις αγοράς: Αυξανόμενη ζήτηση για την υψηλής θερμοκρασίας μόνωση

Αυξανόμενη χρησιμοποίηση των βιοδιασπάσιμων υλικών

 

Οδηγοί αγοράς: Αύξηση του κτηρίου & της Οικοδομικής Βιομηχανίας

Κανονισμοί να ενισχυθεί η ενεργειακή αποδοτικότητα των κτηρίων

Ευνοϊκό ρυθμιστικό πλαίσιο

 

Περιορισμοί: Έλλειψη συνειδητοποίησης

Υψηλές τιμές των βασικών πρώτων υλών

Η σφαιρική βλάβη τομέων αγοράς μόνωσης HVAC και στοιχείων αγοράς είναι φωτισμένη κατωτέρω:
από τον τύπο (μαλλί γυαλιού, πέτρινο μαλλί, κεραμικό μαλλί, φαινολικός αφρός, εξωθημένος αφρός πολυαιθυλενίου (XPE), Elastomeric αφρός, άλλοι)

Εφαρμογή (κατοικημένος, εμπορικός, βιομηχανικός)

Συστατικά (αγωγοί, σωλήνες, άλλοι), γραμμές HVAC (κρύες γραμμές, θερμές γραμμές, γραμμές θέρμανσης)

….

….

Η περιοχή συμπεριλαμβανόμενη είναι: Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, ειρηνικοασιατικός, Ωκεανία, Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή & Αφρική

Αποσύνθεση επιπέδων χώρας: Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Μεξικό, Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία, Χιλή, Νότια Αφρική, Νιγηρία, Τυνησία, Μαρόκο, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο το (UK), οι Κάτω Χώρες, η Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Αυστρία, Τουρκία, Ρωσία, Γαλλία, Πολωνία, Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Κίνα, Ιαπωνία, Ταϊβάν, Νότια Κορέα, κατασκευαστές της Σιγκαπούρης, της Ινδίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας κ.λπ. με το μερίδιο και τις πωλήσεις εισοδήματος από βασικές χώρα σε αυτές τις διάφορες περιοχές.

Οριστικά, αυτή η έκθεση θα σας δώσει μια καταφανή προοπτική σε κάθε ενιαία πραγματικότητα της αγοράς χωρίς μια ανάγκη να υπαινιχτεί σε κάποια άλλη ερευνητική έκθεση ή μια πηγή πληροφοριών. Η έκθεσή μας θα δώσει σε όλους σας τις πραγματικότητες για το παρελθόν, το παρόν, και την ενδεχόμενη μοίρα της ενδιαφερόμενης αγοράς.

Ευχαριστίες για την ανάγνωση αυτού του άρθρου μπορείτε επίσης να πάρετε τη μεμονωμένη κεφαλαίου σοφή έκδοση εκθέσεων τμημάτων ή περιοχών σοφή όπως τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη ή την Ασία.

Περίπου συντάκτης:

Η αγορά Analytics προόδου είναι σφαιρικοί ηγέτες της βιομηχανίας έρευνας αγοράς παρέχει την ποσολογημένη έρευνα B2B στην τύχη 500 επιχειρήσεις για τις αναδυόμενες ευκαιρίες υψηλής ανάπτυξης που θα προσκρούσουν περισσότερο από 80% των εισοδημάτων των παγκόσμιων επιχειρήσεων.

Ο αναλυτής μας ακολουθεί τη μελέτη υψηλής ανάπτυξης με τη λεπτομερή στατιστική και σε βάθος ανάλυση των τάσεων & της δυναμικής αγοράς που παρέχουν μια πλήρη επισκόπηση της βιομηχανίας. Ακολουθούμε μια εκτενή ερευνητική μεθοδολογία που συνδέεται με τους κρίσιμους σχετικούς με τις ιδέες παράγοντες και τις χρηματιστηριακές δυνάμεις βιομηχανίας για να παραγάγει την καλύτερη αξία για τους πελάτες μας. Παρέχουμε τις αξιόπιστες αρχικές και δευτερεύουσες πηγές στοιχείων, οι αναλυτές και οι σύμβουλοί μας παράγουν τα πληροφοριακά και χρησιμοποιήσιμα στοιχεία που ταιριάζουν για τις επιχειρησιακές ανάγκες πελατών μας. Η ερευνητική μελέτη επιτρέπει στους πελάτες για να επιτύχει τους ποικίλους στόχους α αγοράς από τη σφαιρική επέκταση ίχνους στη βελτιστοποίηση αλυσιδών εφοδιασμού και από τη σκιαγράφηση ανταγωνιστών σε M&As.

Μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες

Τηλεφωνήστε στο αριθ.: 26502622
Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

το lily@cytefa.com

το joyce@cytefa.com

το maddy@cytefa.com

το subby@cytefa.com

το rachel@cytefa.com

το cissy@cytefa.com

Χρόνος μπαρ : 2020-03-11 09:52:10 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Cyg Tefa Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lily

Τηλ.:: +86 158 1400 4007

Φαξ: 86-755-26631759

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)