Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο που αναβάλλονται την τηλεδιάσκεψη, G20 θα κρατήσουν

Πιστοποίηση
Κίνα Cyg Tefa Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Cyg Tefa Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αξιόπιστος προμηθευτής με την πολύ καλή υπηρεσία και την επαγγελματική εμπορική ομάδα!

—— Zhang'R

CYG TEFA είναι καλός προμηθευτής αφρού, έχουν μια αποδοτική εμπορική ομάδα, είναι αρμόδιος κατασκευαστής.

—— Mr.Liu

Πολύ ο αφρός καλής ποιότητας IXPE και η γρήγορη χρονική ανοχή, η επαγγελματική ομάδα παρέχουν πάντα την καλύτερη υπηρεσία για μας.

—— Kim

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο που αναβάλλονται την τηλεδιάσκεψη, G20 θα κρατήσουν
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο που αναβάλλονται την τηλεδιάσκεψη, G20 θα κρατήσουν
Η διεθνής ολυμπιακή Επιτροπή και η ολυμπιακή οργανωτική επιτροπή του Τόκιο εξέδωσαν μια κοινή δήλωση στο 24ο που, εξετάζοντας την τρέχουσα επιδημική κατάσταση, οι 32$οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο πρέπει να ξαναπρογραμματιστούν έως 2020, αλλά το αργότερο έως το καλοκαίρι του 2021. Ολυμπιακό Tinder θα παραμείνει στην Ιαπωνία, και τα ονόματα του Τόκιο το 2020 ολυμπιακό και Paralympic παιχνίδια θα παραμείνουν αμετάβλητα.

Η Σαουδική Αραβία, ο περιστρεφόμενος πρόεδρος της ομάδας των είκοσι (G20), εξέδωσε μια δήλωση στο βράδυ του 24ου, δηλώνοντας ότι η ειδική σύνοδος κορυφής των ηγετών G20 θα μπορούσε η τηλεδιάσκεψη στο 26ο. Ο βασιλιάς Salman της Σαουδικής Αραβίας θα φιλοξενήσει τη σύνοδο κορυφής για να προωθήσει μια σφαιρική συντονισμένη απάντηση στη νέα επιδημία πνευμονίας κορωνών και τον οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπό του.

Επηρεασθε'ντα από τις αισιόδοξες προσδοκίες της αγοράς ότι το αμερικανικό συνέδριο πέρασε τα οικονομικά μέτρα ερεθισμάτων αφορούσαν την επιδημία και τη γενική άνοδο στο διεθνές χρηματιστήριο ολονυκτίς, τρεις σημαντικός ανοιγμένος αισθητά δείκτες ο υψηλότερος χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης το πρωί στο 24ο, και έκλεισαν σε μια μέση αύξηση περισσότερο από 8%.

Διοικητής Peter Gayner αμερικανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης που λέεται στο 24ο ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει το «νόμο παραγωγής εθνικής ασφαλείας» για πρώτη φορά για να αγοράσει περίπου 60.000 νέες εξαρτήσεις ανίχνευσης ιών κορωνών.

Μεξικάνικος πρωθυπουργός Morrison που αναγγέλλεται στο βράδυ των 24ων περαιτέρω μέτρων για να εξεταστεί η επιδημία, συμπεριλαμβανομένης μιας απαγόρευσης στους πολίτες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Η απαγόρευση εφαρμόζεται στο 25ο.

Ο ινδικός πρωθυπουργός Μόδι εξέδωσε μια ομιλία στο βράδυ του 24ου, αναγγέλλοντας την εφαρμογή ενός μέτρου «περάτωσης πόλεων» 21 ημέρας σε ολόκληρη τη χώρα από τα μεσάνυχτα της ημέρας για να αποτρέψει την εξάπλωση της επιδημίας.
 

 
 
Χρόνος μπαρ : 2020-03-25 15:10:04 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Cyg Tefa Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lily

Τηλ.:: +86 158 1400 4007

Φαξ: 86-755-26631759

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)