Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Τι μπορεί CYG TEFA να κάνει;

Πιστοποίηση
Κίνα Cyg Tefa Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Cyg Tefa Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αξιόπιστος προμηθευτής με την πολύ καλή υπηρεσία και την επαγγελματική εμπορική ομάδα!

—— Zhang'R

CYG TEFA είναι καλός προμηθευτής αφρού, έχουν μια αποδοτική εμπορική ομάδα, είναι αρμόδιος κατασκευαστής.

—— Mr.Liu

Πολύ ο αφρός καλής ποιότητας IXPE και η γρήγορη χρονική ανοχή, η επαγγελματική ομάδα παρέχουν πάντα την καλύτερη υπηρεσία για μας.

—— Kim

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι μπορεί CYG TEFA να κάνει;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι μπορεί CYG TEFA να κάνει;

Η Co. τεχνολογίας Changyuan Tefa Shenzhen, ΕΠΕ (Changyuan Tefa) είναι θυγατρική της απαριθμημένης επιχείρησης WOER (Shenzhen: 002130). Καθιερωμένη το Δεκέμβριο του 2002, η ειδική ανάπτυξη Changyuan είναι δεσμευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των διασυνδεμένων υλικών PE και αφρού PP, και είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Υπάρχουν δύο βάσεις σε Shenzhen και Huzhou, με περισσότερες από δέκα διάφορες γραμμές παραγωγής με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 6.000 τόνων Τα κύρια προϊόντα είναι: ESD, XPE, IXPE, IXPP και διάφορα σύνθετα υλικά βασισμένα σε XPE, IXPE, IXPP Ευρέως χρησιμοποιημένα στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, την αυτοκίνητη, ψύξη κλιματισμού, την κατασκευή, το αθλητικό προστατευτικό εργαλείο, τα ιατρικά εφόδια και άλλες βιομηχανίες, τα προϊόντα πωλούνται σε πολλές περιοχές σε όλο τον κόσμο.
1.Best--κατηγορία προϊόντα και υπηρεσίες: Η ειδική ανάπτυξη Changyuan παρέχει στους πελάτες ποικίλους διασυνδεμένους αφρούς πολυαιθυλενίου. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν: ΑΓΏΓΙΜΟ IXPE, XPE, IXPE. Οι τομείς εφαρμογής περιλαμβάνουν τον ηλεκτρονική κύκλο εργασιών και τη συσκευασία, την αυτοκίνητη εσωτερική διακόσμηση, τη μόνωση κλιματισμού, τον αθλητισμό και τα υλικά ελεύθερου χρόνου, αποσκευών και παπουτσιών, στεγανοποιώντας οικοδόμησης, και άλλες βιομηχανίες προϊόντων. «Ευσυνειδήτως, γρήγορα, σωστό μιά φορά, και μην κάνοντας ποτέ τις δικαιολογίες!» Είναι το ύφος εργασίας της ειδικής ανάπτυξης Changyuan: Η ειδική ανάπτυξη Changyuan παρέχει στην επαγγελματική υποστήριξη υπηρεσιών στους πελάτες τις αποδοτικές και γρήγορες ικανότητες απάντησης, και έχει καθιερώσει πελάτης-κεντρικό το μάρκετινγκ, η διοικητική μέριμνα και το σύστημα υπηρεσιών Ε&Α έχουν κερδίσει το σεβασμό της αγοράς.

2.Continuous τεχνική καινοτομία: Η ecial τρίχα SP Changyuan είναι δεσμευμένη στη συνεχή τεχνική καινοτομία, και έχει επιτύχει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Έχει λάβει 14 εξουσιοδοτημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, των οποίων 2 είναι διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Στηργμένος στο κέντρο Ε&Α ομάδας Changyuan και το μεταδιδακτορικό τερματικό σταθμό, η επιχείρηση έχει καταβάλει αδιάλειπτες προσπάθειες να βελτιώσει τον εξοπλισμό παραγωγής και να ενημερώσει τις διαδικασίες. Από το 2008, έχει διαδοχικά τα προγράμματα οργάνωσης στην έρευνα και αναπτύσσει το επίστρωμα αφρού σωληνώσεων, υψηλός-ελαστικότητα XPE, υλική ανάπτυξη IXPE, υλική ανάπτυξη χαλιών γιόγκας TPE-, χαμηλό διπλό μαλακό αγώγιμο DNPD, υψηλή και χαμηλή δοκιμή τροποποίησης συνδυασμού PE δεικτών τήξης και άλλα στοιχεία.

3.High-ποιότητα πελάτες: Η υψηλής ποιότητας βάση πελατών φέρνει τη συνεχή αύξηση στην επιχείρηση. Η ειδική ανάπτυξη Changyuan έχει περάσει τον προσδιορισμό πολλών διεθνώς διάσημων πελατών εμπορικών σημάτων όπως Huawei, της Samsung, της Nike, του Volkswagen, General Motors, και Gree.

4. Αδύνατη διαχείριση: Η ειδική ανάπτυξη Changyuan εμμένει στην αρχή υπηρεσιών «της ποιότητας και το εμπορικό σήμα είναι το ίδρυμα Changyuan, και η ικανοποίηση πελατών είναι η αιώνια αναζήτηση Changyuan». Σέβεται τη γνώση, σέβεται την καινοτομία, ενθαρρύνει την προσωπική αύξηση, και προσπαθεί να δημιουργήσει ««την ακεραιότητα, ανοχή, πάθος, να σεβαστεί το» εταιρικό πολιτισμό, να προχωρήσει σταθερά, να συνεχίσει να καινοτομεί, και να προσπαθήσει να είναι ο ηγέτης στη βιομηχανία!

 

 

Χρόνος μπαρ : 2020-03-27 10:06:36 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Cyg Tefa Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lily

Τηλ.:: +86 158 1400 4007

Φαξ: 86-755-26631759

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)