Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Τι είναι αφρός XLPE;

Πιστοποίηση
Κίνα Cyg Tefa Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Cyg Tefa Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αξιόπιστος προμηθευτής με την πολύ καλή υπηρεσία και την επαγγελματική εμπορική ομάδα!

—— Zhang'R

CYG TEFA είναι καλός προμηθευτής αφρού, έχουν μια αποδοτική εμπορική ομάδα, είναι αρμόδιος κατασκευαστής.

—— Mr.Liu

Πολύ ο αφρός καλής ποιότητας IXPE και η γρήγορη χρονική ανοχή, η επαγγελματική ομάδα παρέχουν πάντα την καλύτερη υπηρεσία για μας.

—— Kim

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι είναι αφρός XLPE;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι αφρός XLPE;
Τι είναι αφρός XLPE;
Ο χημικά διασυνδεμένος αφρός πολυαιθυλενίου είναι ένας εξαιρετικά λεπτός-κυτταρώδης αφρός, ιδανικός για τα προγράμματα και τις εφαρμογές που απαιτούν τον παχύτερο αφρό. … Με την κλειστή πυκνότητα κυττάρων του, XLPE λειτουργεί καλά εμπορικά ως θερμική μόνωση, ενώσεις επέκτασης κατασκευής και βιομηχανικά στολίσματα.

Με την πυκνότητα κλείνω-κυττάρων του, ο αφρός XLPE αποδίδει καλά εμπορικά ως βιομηχανικά στολίσματα, θερμική μόνωση, και ενώσεις επέκτασης κατασκευής.

 

Ο αφρός XPE είναι ένας ισχυρός, ελαστικός αφρός PE κλείνω-κυττάρων, που παράγεται μέσω της σύνθεσης, εξώθηση, που αφρίζει τη διαδικασία. Ιδανικά ταιριαγμένος στο υλικό ή το μέρος όπου απαιτώντας να απορροφήσει κλονισμού, υγραίνοντας, θερμική μια μόνωση δόνησης, και ως υλικό για τη μείωση των προϊόντων στις εφαρμογές συσκευασίας. Η άριστη πλευστότητα του αφρού πολυαιθυλενίου επιτρέπει σε το για να χρησιμοποιηθεί στον εξοπλισμό και τις συσκευές επίπλευσης.

 

Όπως προηγουμένως αναφέρεται, ο διασυνδεμένος αφρός πολυαιθυλενίου επίσης συνήθως χρησιμοποιείται στη συσκευάζοντας βιομηχανία καθώς επίσης και στις συσκευές επίπλευσης — χάρι υψηλής στη διαπερατότητά του πλευστότητας και χαμηλής υγρασίας.

Μερικές από τις πιό κοινές εφαρμογές του διασυνδεμένου αφρού πολυαιθυλενίου περιλαμβάνουν:

  • Κτήριο και οικοδόμηση ειδικό να γεμίσει παιδικών χαρών εφαρμογής, των λουρίδων υλικών πληρώσεως μαρκιζών, και περισσότεροι.
  • Γενικές βιομηχανικές εφαρμογές για τα πλήκτρα διαστήματος ραντάρ, τη μόνωση και τα στολίσματα συσκευών, προστατευτικό να γεμίσει, και τις προστατευτικές λύσεις συσκευασίας χειροποίητου αντικειμένου.
  • Βιομηχανία μεταφορών για τη συσκευασία γυαλιού, αυτοκίνητα μαξιλάρια για το αντι-κροτάλισμα, τα αδιάβροχα μαξιλάρια, τους θαλάσσιους προφυλακτήρες και τους σημαντήρες, και τα στολίσματα.
  • Βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης για προσθετικό να γεμίσει, ορθοπεδικό να γεμίσει, τους μετρητές συρραφών, τα μαξιλάρια αναπηρικών καρεκλών, και περισσότερους.
  • Αθλητισμός και βιομηχανία ελεύθερου χρόνου για τη πανοπλία, την κατασκευή καγιάκ, τα προσωπικά καθίσματα watercraft, τα λουριά ώμων για τα σακίδια πλάτης, και περισσότερους.
Χρόνος μπαρ : 2020-01-02 16:33:33 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Cyg Tefa Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lily

Τηλ.:: +86 158 1400 4007

Φαξ: 86-755-26631759

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)